Bij Alerlei inbreng

 

 

 

Inbreng

 

LET OP! IVM DE 1,5 METER SAMENLEVING ZIJN DE REGELS OMTRENT INBRENGEN NOG STEEDS GEWIJZIGD!

Om de winkel zo leeg mogelijk te houden vragen wij je:
1. je klantnummer & 06 nummer op de tas  ( ivm de ruimte vragen wij je ajb geen dozen te gebruiken ) met inbreng te plakken.
Voor nieuwe klanten maken wij bij afgifte van de inbreng meteen een klantnummer aan. 
2. wij zullen de tassen op een later tijdstip doornemen. Alles wat wij niet innemen wordt in principe gedoneerd.
    (Als de spullen kapot, vies of anderszins niet geschikt zijn gooien wij het weg)

Wil je toch voordat je onze kant op komt weten of de artikelen die je in wilt brengen ingenomen zullen worden, mag je ons altijd Whatsappen op het 020 nummer ( email kan ook) met
foto's van je inbreng dan kunnen wij je voor 90% laten weten of wij de artikelen zullen aannemen.


Bij Bij Allerlei kan je van alles kosteloos aanbieden ook wel inbrengen genoemd inbrengen kan elke dag tot 1 uur voor sluitingstijd en natuurlijk zonder afsrpaak. 

De verdeelsleutel bij ons is 40% klantdeel om 60% winkeldeel (dit is exclusief de verplichte btw). Alle artikelen die je bij ons aanbiedt dienen schoon, heel en compleet aangeleverd te worden. Voorbeelden: Glas en servieswerk moeten in minimaal twee stuks aangeleverd worden. Glazen servies, vazen, enzovoorts met chipjes eraf nemen wij niet aan. 

Wisselende seizoenen

Natuurlijk houden wij ook rekening met seizoens- gebonden producten. Voorbeelden hiervan zijn; schaatsen/skeelers en buitenspeelgoed. Maar ook spullen gerelateerd aan de feestdagen (Kerstmis, Sinterklaas,Pasen en Valentijn) accepteren wij. 

Twijfel je of wij bepaalde producten innemen?
Neem dan even contact met ons op via e-mail of via WhatsApp ( 020-4421422 ) Je kan er dan direct een foto bij doen. Of geef ons een belletje. Uiteraard kunnen we je ook alles over ons inname beleid vertellen wanneer je in de winkel bent.

Verkoopprijzen

De verkoopprijs van het artikel dat je in hebt gebracht wordt bepaald door de persoon achter de kassa. Heb je zo’n uniek product dat meer uitleg nodig heeft dan horen we het graag. Benieuwd naar ons aanbod? Hou dan ook onze Facebook pagina in de gaten! Wil je meer weten over onze voorwaarden bekijk deze dan direct op de website.

Onze goede doelen

Alle producten die na het verstrijken van het termijn bij ons in de tweedehands winkel achter blijven zullen ter beschikking worden gesteld aan het goede doel. 
Wij hebben samenwerkingen met verschillende instanties, zij halen bij ons de overgebleven artikelen op en zorgen ervoor dat dit bij de juiste mensen/instellingen terecht komt. Denk hierbij aan stichtingen/organisaties als de voedselbank,  Rataplan, weggeefwinkels maar ook gewoon behoeftigde en bekenden uit de kringen van deze meestal vrijwilligers. 

Voor andere projecten staan wij open en wij proberen daar waar wij kunnen ons steentje bij te dragen.  

Mocht je meer informatie willen of weet je een goed doel die onze steun kan gebruiken neem dan contact met ons op!

 

Bij Allerlei Iconen