Bij Alerlei inbreng

 

 

 

Inbreng

Bij Bij Allerlei kan je van alles kosteloos aanbieden ook wel inbrengen genoemd. Onze verdeelsleutel is 40% klantdeel om 60% winkeldeel (dit is exclusief de verplichte btw). Alle artikelen die je aanbiedt bij Bij Allerlei dienen wel schoon, heel en compleet aangeleverd te worden. Voorbeelden: Glas en servieswerk moeten in minimaal twee stuks aangeleverd worden. Glazen servies, vazen, enzovoorts met chipjes eraf nemen wij niet aan. Artikelen die niet opengaan of waarin niets meer kan worden bewaard nemen wij niet in.

Wisselende seizoenen

Natuurlijk houden wij ook rekening met seizoens- gebonden producten. Voorbeelden hiervan zijn; schaatsen/skeelers en buitenspeelgoed. Maar ook spullen gerelateerd aan de feestdagen (Kerstmis, Sinterklaas,Pasen en Valentijn) accepteren wij. Spullen voor deze feestdagen nemen wij vanaf 3 weken ervoor in. Deze specifieke producten dienen wel binnen 2 weken na genoemde feestdagen weer opgehaald te zijn.

Twijfel je of wij bepaalde producten innemen?
Neem dan even contact met ons op via e-mail. Zo kan je er direct een foto bij doen.
Of geef ons een belletje. Uiteraard kunnen we je ook alles over ons inname beleid vertellen wanneer je in de winkel bent.

Verkoopprijzen

De verkoopprijs van het artikel dat je in hebt gebracht wordt bepaald door de persoon achter de kassa. Heb je zo’n uniek product dat meer uitleg nodig heeft dan horen we het graag. Benieuwd naar ons aanbod? Hou dan ook onze Facebook pagina in de gaten! Wil je meer weten over onze voorwaarden bekijk deze dan direct op de website.

Onze goede doelen

Alle producten die na het verstrijken van het termijn bij ons in de tweedehands winkel achter blijven kunnen ter beschikking worden gesteld aan het goede doel. 

Al meer dan vijf jaar hebben wij een samenwerking met verschillende instanties (kleding- en voedselbanken). Zij halen bij ons de overgebleven artikelen op en zorgen ervoor dat dit bij de juiste mensen/instellingen terecht komt. Denk hierbij aan blijf van mijn lijf huizen, de weggeefwinkels maar ook gewoon behoeftigde en bekenden uit de kringen van deze mestal vrijwilligers. 

Voor kleinere projecten staan wij open en proberen daar waar wij kunnen ons steentje bij te dragen. En ook hebben wij contacten met vrijwillegers bij Stichting Container Hulpgoederen naar Gambia te Rossum, Stichting Philadelphia zorg te Amsterdam en Woonzorgcentrum Meerleven te Bennebroek. 

Tevens hebben wij een speciaal goede doelen ‘nummer’ in de winkel beschikbaar gesteld. Zo hoef je als je dat niet wilt je bij ons in te schirjven maar krijgen je spullen wel een tweede kans. Het geld dat binnenkomt op deze kaart zal Bij Allerlei een keer per jaar overmaken naar het actuele doel van dat moment. Denk aan het KiKa fonds, Serious Request of een rampenfonds. 

Mocht je meer informatie willen of weet je een goed doel die onze steun kan gebruiken neem dan contact met ons op!

 

Bij Allerlei Iconen